Последна почит: Погребаха Матю Пери в Холивуд. Церемонията събра събра неговите

...
Последна почит: Погребаха Матю Пери в Холивуд. Церемонията събра събра неговите
Коментари Харесай

Последна почит: Погребаха Матю Пери в Холивуд

Последна респект: Погребаха Матю Пери в Холивуд. Церемонията събра събра неговите сътрудници и най-близки другари от паметния сериал „ Приятели “. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиза Кудроу участваха на поклонението в Лос Анджелис.

“Всички сме безусловно опустошени от загубата на Матю. Ние бяхме повече от просто сътрудници. Ние сме семейство. Имаме толкоз доста да кажем, само че тъкмо в този момент ще ни би трябвало време да преживеем тази непрежалима загуба “, се споделя в взаимното изказване на Анистън, Кудроу, Лебланк, Кокс и Шуимър, което бе оповестено малко след гибелта на Пери.

Погребалната гала е била доста скромна. Освен петимата му другари от сериала, там са били и най-близките му роднини- майка му Сузане Морисън, татко му Джон Бенет Пери, както и втория му татко, канадския ефирен публицист Кийт Морисън.

Общо на скромната гала са участвали към 20 души, оповестяват американските медии.

Погребението на Матю Пери се е състояла в частното гробище Forest Lawn в северните покрайнини на Лос Анджелиси е траяло два часа.

Forest Lawn е гробищен комплекс в памет на златния век на холивудската кино промишленост, ситуиран покрай студиото на Warner Bros, където е снимана комедията “Приятели “. Много американски звезди са заровени в това гробище, в това число Майкъл Джексън, Елизабет Тейлър, Хъмфри Богарт и други.

Матю Пери умря в дома си в Лос Анджелис на 55-годишна възраст, тялото му беше намерено в джакузи от негов помощник. Все още не е известна точната причина за гибелта.

Отбелязва се, че на мястото не са открити опиати. Преди това в записките си Пери описа в детайли за битката си против зависимостите от алкохола и опиатите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР